Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на рівнів місткістю - . Шафа розстійна APACH RP60801P2C (без підлоги) має підключення до мережі на 380В, при цьому потужність печі - 6 кВт. Дана шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна APACH RP60801P2C (без підлоги) має досить простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Ергономічний дизайн і особлива надійність конструкції;
• Зручне управління температурним режимом;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана із закругленими кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.