Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на рівнів розміром дека - . Шафа розстійна APACH P60802P2C (без підлоги) підключається до мережі змінного струму 380В, при цьому потужність печі - 4 кВт. Дана модель відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна APACH P60802P2C (без підлоги) має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Скляні двері, через які видно всі дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.