Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на 19 рівнів місткістю до - . Шафа розстійна APACH AR FLP60401P підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1 кВт. Дана шафа відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна APACH AR FLP60401P має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Простота і надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 19 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.