Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа для дозрівання м'яса.
Скляні двері з рамкою з нерж.сталі AISI 304.
Електронна панель управління з LED-дисплеєм.
Потужність 0,565 кВт / 220В. Завантаження 150 кг. Вага 176 кг.
Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
На внутрішній камера з закругленими кутами і & nbsp; дном.
Термоізоляція товщиною 75мм з екологічно чистого гідровспененного поліуретану.
Легкознімні напрямні для продукції.
Компресор з повітряним охолодженням.
На внутрішній робоча температура від + 0 & deg; с до + 30 & deg; C.
Активний контроль вологості від 40% до 90%. Без підключення до водопроводу. UV робочі лампи.
Система самодіагностики (контроль температури, стану компресора). 3 дротяних полки з пластифікованим покриттям.
Напрямна для м'ясних гаків в якості стандартного обладнання на 80кг навантаження (напрямна і 2 крюка).
Робоча температура навколишнього середовища макс. + 38 & deg; C.
Екологічний холодоагент R404a.
Автоматичне випаровування конденсату води.
На внутрішній LED-підсвітка (моделі зі скляними дверима).
Замок. Самозакриваються двері з легко замінними магнітними прокладками. & Nbsp; & Nbsp; & nbsp;
Розміри, мм: & nbsp; 750 x 850 x 2080
& nbsp;
ОПИС < / Span>
Початкове стан інгредієнтів, кількість повітря, ступінь зволоженості, - це тільки частина чинників, що впливають на отримання якісних і відомих продуктів - м'ясних делікатесів.
СУХА ВИТЯГ
Суха витримка - це процес, що сприяє випаровуванню вологи з сировини. Сухий витримці в спеціальних холодильних шафах піддається, як правило, яловичина вищого сорту, - ті частини, де є рівномірний розподіл жиру.
Одночасно з витримкою, внаслідок ферментації, відбуваються зміни в сполучних тканинах. Як тільки м'ясо шматками або напівтушами поміщається в шафу для дозрівання AC7005 STG MEAT 700 LCD VIP від ТМ EVERLASTING (Італія), виріб встановлено спеціальний режим.
КОНТРОЛЬ
За підтримкою постійного температурного режиму & ldquo ; дивиться & rdquo; автоматична система. Необхідний діапазон 1-3 & deg; С, так як саме при таких показниках ймовірність розвитку шкідливих бактерій мінімізована.
Якісна вентиляція з підтримкою вологості 50-75%, час і терпіння, - і через 15-28 діб створюється ферментоване м'ясо. Ступінь насиченості смаку і консистенція залежать від умов утримання і раціону годівлі тварин.
ОСНАЩЕННЯ:
- Каркас з 2 гачками для підвішування,