Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа для дозрівання м'яса.
Глуха двері.
Електронна панель управління з LED-дисплеєм.
Потужність 0,565 кВт / 220В.
Завантаження 150 кг. Вага 137 кг.
Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
На внутрішній камера з закругленими кутами і & nbsp; дном.
Термоізоляція товщиною 75мм з екологічно чистого гідровспененного поліуретану.
Легкознімні напрямні для продукції.
Компресор з повітряним охолодженням.
На внутрішній робоча температура від + 0 & deg; с до + 30 & deg; C.
Активний контроль вологості від 40% до 90%.
Без підключення до водопроводу. UV робочі лампи.
Система самодіагностики (контроль температури, стану компресора).
3 дротяних полки з пластифікованим покриттям.
Напрямна для м'ясних гаків в якості стандартного обладнання на 80кг навантаження (напрямна і 2 крюка ).
Робоча температура навколишнього середовища макс. + 38 & deg; C.
Екологічний холодоагент R404a.
Автоматичне випаровування конденсату води.
На внутрішній LED-підсвітка (моделі зі скляними дверима).
Замок.Самозакривающіеся двері з легко замінними магнітними прокладками.
Регульовані по висоті (130-200 мм) ніжки з нержавіючої сталі. & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp;
Розміри, мм: & nbsp; 750 x 850 x 2080 < / P>
& nbsp;
Опис
- буквено-цифровий РК-дисплей з меню на різних мовах допомагає ефективному управлінню мікрокліматом всередині пристрою. Згідно правил середовища HACCP, в пристрої є режим реєстрації даних, а також можливість екстреного оповіщення.
- Сучасна конструкція серії & nbsp; LoStagionatore & nbsp; з нержавіючої сталі з високотехнологічним обладнанням і привабливим класичним дизайном - такими характеристиками володіє кліматичне обладнання від італійського бренду EVERLASTING
- Пристрій автоматично регулює температуру, & nbsp; потужність вентилятора і вологість. Останній показник налаштовується в діапазоні 40-95%. Буквено-цифровий РК-дисплей з меню на різних мовах допомагає ефективному управлінню мікрокліматом всередині пристрою. Згідно правил середовища HACCP, в пристрої є режим реєстрації даних, а також можливість екстреного оповіщення.
- Каркас з нержавіючої сталі, два гачки для підвішування м'яса і 3 полки з полімерним покриттям.
- У режимі запрограмованого повітрообміну м'ясо втрачає до 30% внутрішньої рідини. Ця втрата і дію ферментів в м'язовому білку підвищують концентрацію смаку. Процес дозрівання додає м'ясу ніжний збалансований смак, і, разом з тим, продукт має насичений аромат.
- Можливість контролю вологості в діапазоні 40-90%, а також інших показників при дозріванні м'яса забезпечує стабільні результати, високу продуктивність і мінімізацію ризиків помилок.
- Дозрівання в контрольованому середовищі з температурою, вологістю і вентиляцією, а також за допомогою бактерицидної УФ-лампи можна отримати 100% -ний безпечний продукт.
- Двері виконана повністю з нержавіючої сталі, товщина ізоляції складає 75 мм. Є режим автоматичного закривання. Внутрішнє світлодіодне освітлення, знімна дренажна ємність і закруглені кути корпусу спрощують гігієнічний догляд за обладнанням. товщина ізоляції складає 75 мм. Є режим автоматичного закривання. Внутрішнє світлодіодне освітлення, знімна дренажна ємність і закруглені кути корпусу спрощують гігієнічний догляд за обладнанням. товщина ізоляції складає 75 мм. Є режим автоматичного закривання. Внутрішнє світлодіодне освітлення, знімна дренажна ємність і закруглені кути корпусу спрощують гігієнічний догляд за обладнанням.