Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа для дозрівання м'яса.
Глуха двері.
Електронна панель управління з LED-дисплеєм.
Потужність 0,565 кВт / 220В.
Завантаження 150 кг. Вага 137 кг.
Конструкція повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304.
На внутрішній камера з закругленими кутами і & nbsp; дном.
Термоізоляція товщиною 75мм з екологічно чистого гідровспененного поліуретану.
Легкознімні напрямні для продукції.
Компресор з повітряним охолодженням.
На внутрішній робоча температура від + 0 & deg; с до + 30 & deg; C.
Активний контроль вологості від 40% до 90%.
Без підключення до водопроводу. UV робочі лампи.
Система самодіагностики (контроль температури, стану компресора).
3 дротяних полки з пластифікованим покриттям.
Напрямна для м'ясних гаків в якості стандартного обладнання на 80кг навантаження (напрямна і 2 крюка ).
Робоча температура навколишнього середовища макс. + 38 & deg; C.
Екологічний холодоагент R404a.
Автоматичне випаровування конденсату води.
На внутрішній LED-підсвітка (моделі зі скляними дверима).
Замок.Самозакривающіеся двері з легко замінними магнітними прокладками.
Регульовані по висоті (130-200 мм) ніжки з нержавіючої сталі. & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp;
Розміри, мм: & nbsp; 750 x 850 x 2080 < / P>
& nbsp;
Якість інгредієнтів, правильний клімат, а також рівномірність ферментативних реакцій і дозрівання визначають смак майбутнього продукту - популярного делікатесу з м'яса. < ol>
- кліматичного середовища
- Сформовану, згідно налаштувань, мікросередовище, надійно захищає двері зі скла з рамою з анодованого алюмінію. У шафі для дозрівання м'яса AC7001 STG MEAT 700 GLASS також є зручний і зрозумілий РК-дисплей і УФ-лампи, що забезпечують бактерицидний ефект.
- СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН
- Внутрішнє світлодіодне освітлення допомагає користувачеві візуально контролювати процеси в робочій камері. Крім того, встановлений в приміщенні залу ресторану або спеціалізованого магазину шафа з серії LoStagionatore від ТМ EVERLASTING (Італія) стане об'єктом, що привертає додаткову увагу відвідувачів.
- хІМІЧНІ пРОЦЕСИ
- протягом витримування м'яса в продукті відбуваються різні хімічні процеси. Згодом вони призводять до змін його властивостей: міцності, влагоудержанію, смаку, кольору і аромату.
- Ніжний смак і насичені аромат і колір продукту в результаті сухого визрівання виходять через певний час. Витримка подібного роду покликана поліпшити смакові якості м'яса.