Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Морозильна вітрина

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Морозильна вітрина - найпопулярніше торгове обладнання, яке можна зустріти в різних підприємствах, громадських закладах харчування, магазинах і супермаркетах. Основне призначення даної технології - зберігати і демонструвати весь асортимент продукції. Це можуть бути свіжі продукти, напівфабрикати та готові до вживання продукти (наприклад, морозиво), які необхідно заморозити.

Низькотемпературні холодильні вітрини можуть підтримувати необхідну температуру протягом тривалого часу (зазвичай близько -18 градусів), щоб зберегти свіжість конкретних продуктів. Завдяки продуманому дизайну ця технологія може ідеально відобразити весь продукт, що є важливим маркетинговим ходом для залучення клієнтів.

Ознайомившись з каталогом обладнання, наданим Restro, кожен покупець може придбати холодильні вітрини вітчизняних та зарубіжних виробників. На веб-сайті представлені сучасні пристрої різної потужності, розмірів і специфічного використання.

Критерії вибору морозильної вітрини

У продажу морозильна вітрина представлена в різних модифікованих формах, особливості конструкції різні. При виборі підходящої моделі особливу увагу слід приділити глибині виробу. Цей параметр безпосередньо залежить від наявної площі в торговому приміщенні, де ви плануєте встановити холодильну вітрину. Крім того, зверніть увагу на просторість приміщення, щоб відвідувачі мали можливість підійти до морозильної камери зі зручного боку.

Тому за великою кількістю різноманітних параметрів сучасні холодильники класифікуються так:

  • Вузька конструкція. Стандартна ширина цього пристрою становить приблизно 850 мм.
  • Конструкція середнього розміру, ширина 955-1093 мм.
  • Досить широка конструкція - від 1140 до 1195 мм.

Морозильна камера може підтримувати температурний діапазон від -6 градусів до 0 градусів і призначена для зберігання попередньо заморожених продуктів. Для успішного і правильного зберігання продуктів глибокої заморозки необхідно обрати морозильну вітрину, що витримує температуру -18-10 градусів.

Види горизонтальних морозильних камер

Велика різноманітність морозильних вітрин дозволяє кожному покупцеві прийняти найбільш відповідне рішення з урахуванням майбутніх умов експлуатації. Низькотемпературні бокси класифікують за кількома важливими причинами.

За типом конструкції прийнято розрізняти:

  • Закрита модель підходить для місць, де обладнання використовується тільки обслуговуючим персоналом.
  • Відкритий режим - гарантує можливість самообслуговування, і забезпечує повну демонстрацію всіх товарів, що неодмінно «підштовхне» покупців до покупки.

Горизонтальна морозильна вітрина може використовуватися як самостійний пристрій або поєднуватися з іншими морозильними камерами.

За плануванням торгового залу морозильну камеру можна розділити на два типи:

  • Підлогова модель встановлюється в торговому залі біля стіни або посередині приміщення, що забезпечує зручний шлях для відвідувачів з різних сторін.
  • Настільна модель-компакт, розташована на різноманітних поверхнях, можна знайти в відділах супермаркетів, офісах продажу готової продукції, кафе, ресторанах тощо.

Розміри заморожених вітрин, які можна придбати зі знижкою на сайті Рестро, теж різні. Тому кожен клієнт може вибрати ідеальне обладнання для установки в бетонному приміщенні.

Принцип роботи вітрини з замороженою рибою

Холодильна вітрина для риби може бути одношаровою або багатошаровою, в залежності від того, як розміщений продукт, і скільки заморожених продуктів ви плануєте зберігати в холодильнику.

За способом охолодження та загальним принципом роботи все обладнання поділяється на дві категорії:

  1. Примусове заморожування. У такому вікні (морозильнику) потік холодного повітря рівномірно розподіляється по всіх площах приміщення спеціальним вентилятором.
  2. Статичний або природний мороз. Повітряна маса подається з робочого випарника і природним шляхом дифундує через камеру (самопливом).

При виборі морозильної камери для риби спочатку необхідно визначити відповідні принципи роботи для кожного рекомендованого типу обладнання.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.