Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер-гріндер LORS OG-01 типу - кутер - спеціальне электромеханічне обладнання яке часто використовується в ресторанах, фабриках-кухнях, супермаркетах, їдальнях, кондитерських для прискорення процесу приготування їжі. За допомогою нього можна подрібнити горіхи, нут, овочі та інші продукти (НЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ МЯСА!, у крайньому випадку для перекрученого фаршу). Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо- і дрібнорублені продукти до тонкого подрібнення (п’юре, суфле, паштети). Промисловий кутер складається з чаші, що кріпиться на корпусі і ножів які розташовуються в нижній частині чаші і при обертанні подрібнюють продукт поміщений в чашу кутера.
Особливості:
• Одним з найважливіших плюсів цього апарату - швидкість здійснених операцій;
• Ножі в чаші кутера розміщені низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Потужний двигун для постійного використання;
• Інтуїтивна і зручна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Обсяг чаші 2 літри;
• Швидкість роботи ножів 13000 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 2 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для ефективного дріблення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними рубати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Здатний працювати при заповненні чаші більше половини, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.