Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки DESMON GBF7 - обладнання яке призначається для швидкої і надійної заморозки або охолодження продукту, з максимальним збереженням його корисних властивостей і смакових якостей. Важливо, що використовуючи апарат шокової заморозки практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і поява бактерій. Дане обладнання використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Шокова заморозка DESMON (Італія) на 7 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 18 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 11 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 60 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Бездоганна якість готового продукту і гігієнічність;
• Істотна економія часу на приготування продуктів;
• Завдяки високій швидкості охолодження втрати ваги продуктів зводяться до мінімуму;
• Максмальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 18 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптмальної температури всередині шафи;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки DESMON GBF7 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!