Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики:
- Вага заготовки тіста: 210-700 г
- Діаметр пластини піци: 26-40 см
- Довжина валиків: 42 см
- Габарити машини: 540х410х680 & nbsp; мм
- Потужність: 0,25 кВт & nbsp;
- Підключення: 220 В
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- Матеріал валиків: харчової полікарбонат
- Кількість валиків: 2 пари
Тісторозкатка для піци були створені для професійного приготування піц і коржів.
Завдяки своїй конструкції вони дозволяють сформувати якісну основу для піци, яка не тільки виходить необхідної форми, діаметру і товщини. Але і дозволяє отримувати ніжну структуру & nbsp; тесту. Так само наявність такого обладнання економить місце на кухні і час. Корпус & nbsp; апарату, виготовлений з нержавіючої сталі, він довговічний і простий в експлуатації, що дозволяє легко дотримуватися санітарно-гігієнічні вимоги.
Купивши, двовалкової & nbsp; тестораскатку & nbsp; Ви зможете виготовляти не тільки основу для піци, а й будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тесту. Модель APACH ARM & nbsp; 420 NEW оснащена & nbsp; двома парами валів і балансиром. Перша пара валиків розгортає заготовку тіста до форми еліпса, далі заготівля потрапляючи на балансир перевертається і потрапляє під другу пару валиків які надають їй округлу форму і розгортають ще тонше.
Тісторозкатка Apach припускають холодне формування заготовок, що підійде для любителів свіжої випічки.