Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тістоміс RESTOITALIA SK20TRTW необхідне електромеханічне обладнання, що часто використовується в піцеріях, кондитерських цехах, пекарнях, а так само на кухнях ресторанів і кафе. Тістоміс призначений для замісу дріжджового тіста для таких продуктів як піца, булочки, пиріжки, хліб і т.п. Серед широкого асортименту тістомісильників, які представлені на ринку HoRaCa тістомісильники RESTOITALIA (Італія) користуються попитом у рестораторів та кухарів. Тістоміси RESTOITALIA - це оптимальне рішення по співвідношенню ціна/якість в своєму ціновому сегменті.
Тістоміс RESTOITALIA SK20TRTW оснащений діжею на 21 л вмісту. Вихід тіста орієнтовно становить 17 кг. Технічне виконання тістоміса - незнімна діжа, нерухома верхня частина. Робочий орган обладнання - спіральний. Забезпечує відмінний заміс навіть маленьких порцій тіста. Для роботи в тістомісильній машині встановлено 1 швидкість замісу. Корпус тістоміса виконаний з технічної сталі, пофарбованої спеціальною фарбою стійкою до відколів, подряпин і впливів вологи. Діжа, захисна решітка і робочі елементи - нержавійка харчового типу AISI 304.
Важливо! Для оптимального використання тістомісильних машин рекомендується наповнювати від 30% до 80% обсягу діжі. Пропорція інгредієнтів має бути мінімум 1/3 для рідин (рослинна олія і вода) і 2/3 для твердої частини (борошно, дріжджі, сіль).
Тістоміс RESTOITALIA SK20TRTW дуже легко миється вологою ганчіркою з мильним розчином та ополіскується теплою водою. Якщо не вдалося відмити тісто від чаші тістоміса, то потрібно скористатися пластиковою лопаткою для остаточного чищення.
В комплекті. Тістоміс RESTOITALIA SK20TRTW:
• Тістоміс спіральний 380 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.