Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професіонали своєї справи вибирають су-від ще й тому що, він дозволяє тонко готувати делікатні продукти без втручання людини - продукти в ньому фізично не можуть згоріти або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дає змогу разово встановити час вимикання та благополучно забути про страву - через деякий час вода припинить нагріватися, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Варто ще підмітити, що продукти для су-віду не потребують обробки та маринування - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
• Термопроцесор (Sous Vide) SIRMAN SOFTCOOKER XP 220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.