Кількість
|
Вартість
|
||
|
Термопроцесор (Sous Vide) HURAKAN HKN-SV40 дозволяє готувати продукти зі мінімальною втратою соків та корисних речовин. Все більше шеф-кухарів віддають перевагу саме су-відам, так як при готуванні, наприклад, м'яса, не відбувається денатурація продукту - білок не згортається, відповідно оболонка стейка або ростбіфу залишається м'якою та ніжною. У випадку з м'ясом, при багатогодинній взаємодії з високою температурою сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту неможливо досягти в духовій шафі, печі або на грилі.
Професійні кухарі вибирають су-від ще й тому що, він дозволяє тонко готувати делікатні продукти без втручання людини - продукти в ньому фізично не можуть згоріти або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дозволяє разово встановити час вимикання та переключитися на гарнір - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Варто ще підмітити, що продукти для су-віду практично не потрібно обробляти або маринувати - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
• Термопроцесор (Sous Vide) HURAKAN HKN-SV40 220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.