Кількість
|
Вартість
|
||
|
Використання професійних барних меблів (нейтрального обладнання) до якої відноситься і Станція бармена OREST BS-1.6.3(0.7)pack 1 на підприємствах громадського харчування забезпечує правильну організацію і оптимізацію робочого простору для персоналу , додаткове установче місце для м'ясорубки, блендера, соковижималки та інших приладів , дотримання гігієнічних норм пред'являються до підприємств ресторанного господарства , тривалий термін експлуатації цих меблів . Матеріал з якого виготовляються столи (нержавійка будь-якої марки) володіє антикорозійними властивостями, не схильний до дії будь-яких температур, а так само стійкий до агресивних миючих засобів. Оскільки дане обладнання може експлуатуватися навіть в екстремальних умовах професійної кухні non-stop, основними характеристиками будь-якого виробничого барного столу є: підвищена міцність і стійкість до деформації (під будь-яким навантаженням) . Будь-яка барна стійка легко миється і протягом довгого часу зберігає первинний зовнішній вигляд.
- великий відсік з теплоізоляційним шаром для зберігання льоду і напоїв / соків
- перегородки з фторопластовим фіксаторами і можливістю установки на верх гастроємностей
- відкидний переміщуваний сміттєвий контейнер з люком для сміття
- вбудований бокалоомивач і пластикова дошка
- велика мийка формату GN-1/1 (530х325мм) з можливістю установки гастроємностей
- центральна барна гірка для пляшок
- «Speed rack» (рейки, накопичувач) для пляшок з напоями (по краях - ергономічні вирізи для полегшення очищення від сміття);
- нижня полиця
• Виробничі столи з нержавіючої сталі виготовляються індивідуально під замовлення, будь-яких розмірів і конфігурацій;
• Надаємо (на вимогу) БЕЗКОШТОВНУ візуалізацію Вашого замовлення;
Для більшої гнучкості в ціновій політиці, компанія leometal.pro в своєму виробництві використовує різні варіанти конструювання.