Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника UNOX (Італія) розрахована на 16 рівнів місткістю до - . Шафа розстійна UNOX XEBPL16EUD підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 0.16 кВт. Дана модель відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна UNOX XEBPL16EUD має дуже простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Ергономічний дизайн і особлива надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 16 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.