Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника РЕАЛ СТАЛЬ (Україна) розрахована на 6 рівнів розміром - 40х400х600. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-6-К підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Дана модель відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-6-К має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Можливість візуального контролю процесу, за допомогою скляних дверей;
• Найвища якість, надійність і довгий термін служби;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.