Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника РЕАЛ СТАЛЬ (Україна) розрахована на 6 рівнів місткістю - 325х530. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-6-GN 1/1 підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-6-GN 1/1 має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Скляні двері, через які видно всі дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.