Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника РЕАЛ СТАЛЬ (Україна) розрахована на 10 рівнів місткістю - 40х400х600. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-10-К підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Дана модель відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна РЕАЛ СТАЛЬ ШР-10-К має досить простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Скляні двері, через які видно всі дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Ергономічний дизайн і особлива надійність конструкції;
• Зручне управління температурним режимом;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.