Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника OREST (Україна) розрахована на 12 рівнів місткістю до - 400х600/GN1/1. Шафа розстійна OREST PT-12 стаціонарний підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Данна шафа відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна OREST PT-12 стаціонарний має дуже простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері, через які видно всы дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа 12 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.