Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника ЭФЕС (Україна) розрахована на 10 рівнів розміром дека - 530х650. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-10-GN 2/1 ЭТАЛОН має підключення до мережі на 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-10-GN 2/1 ЭТАЛОН має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.