Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на рівнів місткістю - . Шафа розстійна APACH P60802P2CB підключається до мережі 380В, при цьому потужність печі - 6 кВт. Ця розстійка відрізняється особливою надійністю конструкції та простотою використання. Шафа розстійна APACH P60802P2CB має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Прозорі двері з термостійкого скла дозволяють контролювати процес вистоювання;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана із закругленими краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.