Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прес для піци CUPPONE PZF45DS необхідне професійне обладнання, що часто використовується на кухні піцерії, бістро чи італійського ресторану. Піца-прес використовують для формування основи для піци з дріжджового тіста. Серед величезного асортименту піца-пресів, які представлені на ринку професійного кухонного обладнання, техніка CUPPONE (Італія), користується великим попитом у більшості піцайолл. Преси для піци CUPPONE - це довговічний і надійний апарат, ціна якого повністю відповідає його якості.
Прес для піци CUPPONE PZF45DS виготовляє заготовки для піци діаметром 450 мм, з необхідної ваги тіста для одного завантаження в діапазоні 130-250 грам. Продуктивність пристрою на годину орієнтовно становить 400 штук. За принципом роботи, даний прес для піци відноситься до типу - гарячий. Від цього залежить кінцевий результат краста, який вийде: вже підпечений або звичайний, як при ручному формуванні. Потужність преса цієї моделі становить 6.6 кВт, а необхідне підключення до мережі - 380 В.
Особливості:
• Корпус - нержавійка харчового типу AISI 304;
• Продуктивність за годину близько 400 крастів;
• Регулювання товщини тіста за допомогою важеля;
• Окремі цифрові термостати дозволяють регулювати температуру нижньої і верхньої поверхонь в діапазоні °С;
• Час приготування основи для піци становить приблизно 1.5 сек;
• Пластини зі скошеними краями для формування традиційної форми піци;
• З метою забезпечення безпеки персоналу, апарат укомплектований захисною решіткою;
• Електронна панель управління;
• Прес для піци CUPPONE PZF45DS легко миється теплою водою і делікатною губкою з мильним розчином. Якщо не вдалося відмити залишки тіста, то потрібно акуратно скористатися пластиковою лопаткою для остаточного очищення.
В комплекті Прес для піци CUPPONE PZF45DS:
• Прес для піци гарячий 380 В;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.