Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясорубка EVEREST TC22 Total Unger (220) використовується на професійній кухні для подрібнення свіжого м'яса (курки, свинини і яловичини без жив) і риби до стану фаршу. М'ясорубки Everest - це найкраще рішення в своєму ціновому сегменті. Даная модель м'ясорубки відрізняється міцністю матеріалів, ергономічним дизайном і корпусом з матеріалу - який не піддається корозії і не надає токсичного впливу на продукти харчування.
• Ріжучий вузол системи - unger;
• Потужний, довговічний вентильований двигун;
• Може перемолоти до 280 кг м'яса на годину;
• Функція реверс (зворотний хід) - немає;
• Габаритні розміри, мм: 440 х х 400;
• Швидкий і легкий процес розбирання м'ясорубки, що дає можливість не витрачати багато часу на його чистку;
• Дозволено мити в посудомийній машині.
У комплекті. М'ясорубка EVEREST TC22 Total Unger (220):
• Мясорубка 220 вольт;
• Набір ножів і решіток unger;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
Правила роботи. М'ясорубка EVEREST TC22 Total Unger (220):
1. Мясорубка призначена для подрібнення тільки свіжого м'яса.
2. М'ясо повинно бути без кісток.
3. Мясорубка не повинна працювати вхолосту!
4. При посиленому використанні машини її необхідно зупинити і дати охолонути 15 хвилин.
5. При неправильному складанні ріжучого вузла елементи зіпсуються, що може привести до поломки інших деталей. Тоді ремонт м'ясорубки буде НЕ ГАРАНТІЙНИМ!
6. Крім того, необхідно підтримувати належний рівень гігієни: щодня проводити чистку м'ясорубки.