Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясорубка EVEREST TC12U (380) для подрібнення свіжого м'яса і риби до стану фаршу. М'ясорубки Everest - це найкраще рішення кафе, барів і ресторанів. Даная модель м'ясорубки відрізняється найкращою якістю збірки матеріалів, простотою конструкції і корпусом з матеріалу - який не піддається корозії і не надає токсичного впливу на продукти харчування.
• Ріжучий вузол системи - 1/2 unger;
• Потужний, довговічний вентильований двигун;
• Може перемолоти до 140 кг м'яса на годину;
• Функція реверс (зворотний хід) - є;
• Габарити, мм: 240 х х 400;
• Швидкий і легкий процес розбирання м'ясорубки, що дає можливість не витрачати багато часу на його чистку;
• Є можливість мити в посудомийці.
У комплекті. М'ясорубка EVEREST TC12U (380):
• Мясорубка 380 вольт;
• Набір ножів і решіток 1/2 unger;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
Правила роботи. М'ясорубка EVEREST TC12U (380):
1. Мясорубка використовується для подрібнення тільки свіжого м'яса.
2. М'ясо повинно бути без кісток.
3. Мясорубка не повинна працювати вхолосту!
4. При посиленому використанні машини її необхідно зупинити і дати охолонути 15 хвилин.
5. При неправильному складанні ріжучого вузла елементи зіпсуються, що може привести до поломки інших деталей. Тоді ремонт м'ясорубки буде НЕ ГАРАНТІЙНИМ!
6. Крім того, необхідно підтримувати належний рівень гігієни: щодня проводити чистку м'ясорубки.