Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозкатка IMPERIA RESTAURANT MANUAL (010) - спеціалізоване обладнання, яке призначене для формування тіста для макаронів, спагетті, пасти. Тісторозкатки і машини з виробництва макаронів застосовуються не тільки на відносно невеликих кухнях ресторанів, барів, кафе - саме ними професійні кухарі формують тісто на спагетті, лазаньетте, вермішель. Макаронні вироби, створені за допомогою цього пристрою явно відрізняються від саморобної домашньої продукції - вони акуратніші, у них тонше стінки, а вони мають ідеально правильну форму.
Тісторозкатка IMPERIA RESTAURANT MANUAL (010) має вагу 9.3 кг, що дозволяє встановлювати її на практично будь-якому столі. Корпус - стійкий до корозії - матеріал: нержавіюча сталь, тому пристрій легко мити, він не вимагає копіткого догляду. Валки та механізми тісторозкатки-локшинорізки виготовляються з нержавіючої сталі, вони можуть формувати тісто товщиною від 0,2 до 5 мм самих різних форм, довжини та структури.
В комплекті:
• Тісторозкатка IMPERIA RESTAURANT MANUAL (010);
• Ніж-насадка для локшини;
• Інструкція;
• Упаковка;