Кількість
|
Вартість
|
||
|
Опис
Кутери фабрики турецької & nbsp; Yazicilar & nbsp; відомі своєю високою якістю в усьому світі і давно завоювали визнання на українському ринку. Відмінною рисою в порівнянні з аналогами є зносостійкі і якісні матеріали корпусу, чаші і мотора. Різні варіанти за обсягом чаші, дозволяють використовувати як на не великих підприємствах, так і на виробництві середнього формату. Отвір в кришці зручно для додавання додаткових інгредієнтів під час змішування. Базові моделі куттеров Yazicilar можна доповнювати спеціальними ножами для м'яса, таймером і іншими зручними опціями!
Багатозадачний кутер швидко подрібнити овочі, ягоди, фрукти, морепродукти, зробить повітряним фарш різної фракції з будь-якого виду м'яса, зіб'є пюре, креми, муси до ідеальної консистенції, а так само ідеально підходить для виробництва хумус.
М'ясо.
Будь-яка модель проста і зручна в експлуатації. Цикл займає не більше 4 хвилин, тому подрібнити м'ясо можна дуже швидко безпосередньо перед приготуванням. & Nbsp; М'ясо рубане в куттері , що переважно для багатьох страв, в тому числі страв національних кухонь. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо-і мелкорубленое м'ясо до тонкого подрібнення (кнельной маса, суфле, паштети). Якщо використовуються кілька видів м'яса, то при подрібненні відбувається їх рівномірне перемішування. У процесі приготування фаршу в чашу куттера можна додати води для додання фаршу більшої ніжності. У куттері можливо подрібнення як свіжого, так і мороженого м'яса.
Соуси
Легко приготувати будь-який соус в куттері, тому що машина подрібнює інгредієнти одночасно перемішуючи і збиваючи. Наприклад, соус песто виходить одночасним подрібненням і перемішуванням зеленого базиліка, кедрових горіхів, сиру пармезан, часнику і оливкового масла. Соус майонез готується шляхом збивання жовтків з гірчицею з поступовим додаванням через отвір в кришці куттера рослинного масла. На основі майнонеза легко приготувати оригінальний соус, додавши в нього подрібнені в куттері корнішони, гриби, маслини, перець, зелень, каперси, оселедець або будь-які інші продукти. Приготування густих соусів з великими шматочками (аджика, гуакомоле) також легко робиться за допомогою куттера. Ідеально підходить & nbsp; для виробництва хумус , пасти тхина.
Кондитерське виробництво
Для приготування шоколадної маси & ndash; ганаш . Шоколад подрібнюється в крихту, потім додається невелика кількість гарячих вершків і 2-5 секунд перемішується до утворення густої однорідної шоколадної маси. Крім швидкості, зручність приготування ганаша в куттері в тому, що шоколадна маса практично не містить пухирців повітря і практично відразу готова до формування.
Подрібнення фруктів і ягід з наступною термічною обробкою дає можливість готувати джеми і конфітюри. Завдяки можливості куттера замішувати будь-який вид тесту, з його го допомогою легко приготувати кекси, млинці, бісквіт, печива. Для декорування кондитерських виробів можна подрібнити курагу або цукати, зробити вафельну або шоколадну крихту. У куттері також легко подрібнити попередньо розмочені насіння маку для начинок.
Куттер L9BES Yazicilarl (Туреччина) / характеристики:
Настільний.
Об'єм: 9л.
1 швидкість.
швидкість, об / хв .: 2000.
Потужність, кВт: 1.1.
Напруга, В: 230.
Габарити, мм: 230х490х340.
Продуктивність (нарізка / дроблення / перемішування), кг / год: 45.
Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу. < br /> Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина). / P>
Куттер L9BES Yazicilarl (Туреччина) / характеристики:
Настільний.
Об'єм: 9л.
1 швидкість.
швидкість, об / хв .: 2000.
Потужність, кВт: 1.1.
Напруга, В: 230.
Габарити, мм: 230х490х340.
Продуктивність (нарізка / дроблення / перемішування ), кг / год: 45.
Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу.
Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина). / P>
Куттер L9BES Yazicilarl (Туреччина) / характеристики:
Настільний.
Об'єм: 9л.
1 швидкість.
швидкість, об / хв .: 2000.
Потужність, кВт: 1.1.
Напруга, В: 230.
Габарити, мм: 230х490х340.
Продуктивність (нарізка / дроблення / перемішування ), кг / год: 45.
Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу.
Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина). br /> Обсяг: 9л.
1 швидкість.
Швидкість, об / хв .: 2000.
Потужність, кВт: 1.1.
Напруга, В: 230.
Габарити, мм: 230х490х340.
Продуктивність (нарізка / дроблення / перемішування), кг / год: 45.
Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу.
Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина). br /> Обсяг: 9л.
1 швидкість.
Швидкість, об / хв .: 2000.
Потужність, кВт: 1.1.
Напруга, В: 230.
Габарити, мм: 230х490х340.
Продуктивність (нарізка / дроблення / перемішування), кг / год: 45.
Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу.
Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина). br /> Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу.
Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина). br /> Разове завантаження, кг: 3.
Підходить для приготування паштетів, пюре, соусів, пасти і майонезу.
Корпус, ємність і леза з нержавіючої сталі, кришка з прозорого полікарбонату. Сенсорна панель управління.
Вага (нетто), кг: 23.
Виробник: Yazicilarl (Туреччина).