Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер AIRHOT VC-6 типу - кутер - обладнання яке використовується в ресторанах, супермаркетах, їдальнях, ковбасних, кондитерських цехах для для тонкого або структурного подрібнення. За допомогою кутера легко приготувати різні паштети, соуси, овочеве або фруктове пюре, швидко збити крем, білки і вершки. Основне призначення кутера - подрібнення компонентів, що входять до складу ковбас (ливарних, варених, напівкопчених і ін.), а також сардельок і сосисок. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більше швидкість - дрібніше подрібнення. Професійний кутер складається з чаші і власне ріжучої частини. У чаші є декілька різних за формою ножів, які по черзі опускаються в ємність, таким чином в куттері поєднується процес нарізки і перемішування.
Особливості:
• Вагомою перевагою є час, витрачений на процеси - він не перевищує 4 хвилини;
• Ножі в чаші кутера розміщені досить низько, щоб можна було готувати і маленькі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Потужний двигун оснащений системою автоматичного гальмування при знятті чаші;
• Пульт з натискними кнопками;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Обсяг чаші 6 літри;
• Можливість роботи зі швидкістю 1000-2000 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 6 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для швидкого подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується широкими ножами з зубчиками, здатними перемелювати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - комбінація блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Здатний працювати при заповненні чаші більше половини, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.