Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонний процесор ROBOT COUPE R402 (220) типу - кутер/овочерізка - обладнання, яке часто використовується в ресторанах, фабриках-кухні, супермаркетах, їдальнях, ковбасних цехах, кондитерських для подрібнення продуктів різного ступеня жорсткості, вичавлювання соку, подрібнення зелені, товчіння твердих продуктів. За допомогою кухонного процесора можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець на будь-які розміри шматків. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більша швидкість - дрібніше подрібнення. Професійний кухонний процесор не обходиться без пари додаткових ножів і дисків, що дозволяють не тільки подрібнювати, але також і натирати їх на тертці, шинкувати і навіть душити з сік.
Особливості:
• Заощаджує час і гроші - один універсальний прилад замінить дюжину окремих пристроїв;
• Ножі і диски в чаші кухонного процесора розташовані ефективно, що дозволяє знизити час на приготування їжі;
• Корпус - нержавійка/алюміній;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Пульт з нажимними кнопками;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Ємність діжі 4.5 літра;
• Можливість роботи зі швидкістю об / хв;
В комплекті:
• Кухонний процесор 4.5 л;
• Доп. комплектація немає;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - потужний кухонний інструмент, призначений для швидкого подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Без проблем працює при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.