Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Інвентар для кейтеринга

Немає товарів

Особливою популярністю кейтерингове обладнання користується при організації різноманітних банкетів. Залежно від типу кейтерингу, про який йде мова, ви можете вибрати необхідне обладнання:

  • доставити гарячі страви в офіс;
  • організація фуршетів на території клієнта;
  • активний відпочинок на свіжому повітрі - пікніки, барбекю на свіжому повітрі;
  • та інші спеціальні церемонії, святкові заходи, кава-брейки, коктейлі.

Вибираючи обладнання для громадського харчування, з самого початку слід розуміти, що кейтеринг – це мобільність, тому всі інструменти та аксесуари повинні відповідати цій концепції.

Основне обладнання для харчування

Професійне обладнання громадського харчування – це більш ніж половина успішного заходу. Перед покупкою спочатку слід перерахувати дійсно потрібне і корисне обладнання, інструменти та посуд, без яких було б важко обійтися.

У цю категорію входять такі види обладнання для буфетів і громадського харчування:

  • Диспенсери для роздачі різноманітних напоїв, сипучих продуктів на буфетах.
  • Термосумки для своєчасної доставки замовлень покупцям.
  • Ізольовані термовідра для різних продуктів.
  • Виставні лотки виконують безліч функцій: зберігання, презентація та роздача готових до вживання їжі.
  • Обладнання для громадського харчування, яке використовується в барі, подає алкогольні та безалкогольні напої.
  • Термічний міст, доповнений функцією підігріву, для підтримки певної температури.
  • Ізольований контейнер необхідний для транспортування посуду без втрати показника температури.
  • Гарячий лоток для транспортування тарілок, які спочатку розділені на потрібну кількість порцій.
  • Закриті миски, марміти різного об'єму, для перших страв, соуси.
  • Гаряча каструля і марміт для подачі другої страви.

Це далеко не повний перелік необхідного обладнання для громадського харчування. Кожен покупець зможе ознайомитися з асортиментом у каталозі нашого інтернет-магазину «Рестро».

Як вибрати професійне обладнання для громадського харчування

Враховуючи широкий асортимент сучасного обладнання, важливо враховувати деякі основні критерії під час процесу покупки:

  • Орієнтуємося на кількість майбутніх виконаних замовлень. Від цього залежатиме кількість, додаткові можливості, характеристики необхідного запасу.
  • Спеціалізація - вузька або широка. Ми орієнтуємося на сферу діяльності охопленого закладу чи бізнесу: надання однієї або кількох послуг громадського харчування.
  • Якість готової роботи. Цей стандарт впливає на якість фуршету та обладнання громадського харчування, а отже, безпосередньо пов’язаний з фінансовими вкладеннями. Немає необхідності вибирати обладнання та інший інвентар тільки за ціною.

Від надійності та якості використовуваного обладнання залежить також імідж кожного бізнесу. Тому перевагу варто віддавати виробам визнаних брендів.

Купівля обладнання для громадського харчування: алгоритм використання

Обладнання для громадського харчування, яке можна придбати на сайті інтернет-магазину «Рестро», дозволяє організовувати банкети на ходу, незалежно від кількості запрошених гостей. Алгоритм використання необхідного обладнання такий:

  • Всі гарячі контейнери заповнені їжею, яка доставляється в заздалегідь обумовлені місця.
  • Після прибуття гарячі страви потрібно помістити в спеціальний марміт, теплові мости або чафіндиші.
  • Холодні закуски можна подавати на підносах.
  • Налийте або перелийте напої та сипучі продукти у відповідний дозатор.

Наш магазин пропонує на вибір обладнання для громадського харчування популярних закордонних брендів, а продукція має високу якість. Усі товари сертифіковані та оригінально створені для подальшої експлуатації в умовах фуршету, виїзної дії.

Вгору