Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бліксер ROBOT COUPE Robot cook типу - кутер/блендер - спеціальне обладнання, яке використовується в кухнях кафе і ресторанів, в заводських цехах, в супермаркетах для дроблення горіхів, сухарів, шоколаду, для замішування тіста. За допомогою бліксера ви легко приготуєте різні паштети, соуси, овочеве або фруктове пюре, швидко зіб’єте крем, білки та вершки. Основне призначення бліксера - подрібнення компонентів, що входять до складу ковбас (ливарних, варених, напівкопчених і ін.), а також сардельок і сосисок. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більша швидкість - дрібніше подрібнення. Швидкість обертання ножів бліксера, навіть в бюджетному сегменті - близько 3000 об/хв., яка на порядок вища швидкості обертання тих же куттерів, які при подібних габаритах мають показники в 1500 об/хв.
Особливості:
• Ефективно працює при заповненні чаші на ⅔ - у куттеров цей показник дорівнює ⅓;
• Ножі в чаші бліксера розміщені досить низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Пульт з нажимними кнопками;
• Обладнання встановлено на антиковзних ніжках;
• Обсяг чаші 3.7 літра;
• Можливість роботи зі швидкістю об / хв;
В комплекті:
• Бліксер 3.7 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - потужний кухонний інструмент, призначений для швидкого роздрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.