Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бліксер ROBOT COUPE Blixer 5G типу - - професійне обладнання, яке використовується в ресторанах, супермаркетах, їдальнях, ковбасних, кондитерських цехах для виконання подрібнення продуктів різного ступеня жорсткості, перемішування тіста, подрібнення зелені, перемелювання твердих продуктів. За допомогою бліксера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Завдяки регулюванню швидкості можна самим управляти подрібненням. Більша швидкість - дрібніше подрібнення. Професійний бліксер складається з чаші і, власне, ріжучої частини. У чаші є декілька різних за формою ножів з невеликими зубчиками, що дозволяють ще більш ефективно подрібнювати продукт на дрібні фракції.
Особливості:
• Ефективно працює при заповненні чаші на ⅔ - у куттеров цей показник дорівнює ⅓;
• Ножі в чаші розміщені низько, щоб можна було готувати і маленькі порції;
• Корпус - пластик;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Електромеханічна вологонепроникна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзних ніжках;
• Обсяг чаші літра;
• Робота ножів на швидкості об / хв;
В комплекті:
• Бліксер л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для продуктивного подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується довгими і середніми ножами з зубчиками, здатними рубати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, розташування яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на 60%, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.