Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки GEMM BCB10 - вид особливого холодильного обладнання яке активно використовується для швидкого і технологічно правильного охолодження/заморожування продуктів, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Важливо, що використовуючи обладнання шокової заморозки повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і поява бактерій. Дане обладнання використовується на сучасних підприємствах громадського харчування і торгівлі, кафе, барах, ресторанах і тд..
Шокова заморозка GEMM (Італія) на рівнів GN 1/1 або 600х400. Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Завдяки високій швидкості охолодження втрати ваги продуктів зводяться до мінімуму;
• Максимальне завантаження апарату - кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптимальної температури всередині шафи;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки GEMM BCB10 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!