Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки DESMON GBF5P - призначається для шокового охолодження або заморожування харчових продуктів, при цьому максимально зберігаються всі харчові і смакові властивості. Так само використовуючи шокер виключається втрата ваги, висихання, окислення і розмноження бактерій. Дане обладнання використовується на сучасних підприємствах громадського харчування і торгівлі, кафе, барах, ресторанах і тд..
Шокова заморозка DESMON (Італія) на 5 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 14 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 8 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 60 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Істотна економія часу на приготування продуктів;
• Значне зменшення втрат ваги продуктів;
• Максмальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 14 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптмальної температури всередині шафи;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки DESMON GBF5P 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!