Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки DESMON GBF3GN23 - вид особливого холодильного обладнання яке активно використовується для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Використовуючи обладнання шокової заморозки повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і розмноження бактерій. Дане обладнання використовується на сучасних підприємствах громадського харчування і торгівлі, кафе, барах, ресторанах і тд..
Шокова заморозка DESMON (Італія) на 3 рівнів 354х325 (GN 2/3). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 7 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 5 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 70 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Економія часу приготування;
• Завдяки високій швидкості охолодження втрати ваги продуктів зводяться до мінімуму;
• Максимальне завантаження апарату - 7 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки DESMON GBF3GN23 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!