Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна MORETTI FORNI L80/S100E - вид теплового обладнання основне призначення якого підготовка дріжджового і листкового тіста перед випічкою хлібобулочних і кондитерських виробів для кондитерських, міні-пекарень, спеціалізованих відділів супермаркетів та ін.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника MORETTI FORNI (Італія) розрахована на 6 рівнів місткістю до - . Шафа розстійна MORETTI FORNI L80/S100E має підключення до мережі на 220В, при цьому потужність печі - 0.16 кВт. Шафа відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна MORETTI FORNI L80/S100E має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері з термостійкого скла дозволяють контролювати процес вистоювання;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.