Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на рівнів місткістю до - . Шафа розстійна APACH RP40601P2C (без підлоги) підключається до мережі 380В, при цьому потужність печі - 6 кВт. Дана шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна APACH RP40601P2C (без підлоги) має досить простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Ергономічний дизайн і особлива надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.