Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Промислові печі знайшли застосування в різних підприємствах громадського харчування, торгівлі, професійних пекарнях, їдальнях та інших сферах. Завдання такого типу обладнання — значно полегшити роботу співробітників і готувати різноманітні хлібобулочні вироби, які можуть стати візитною карткою будь-якого ресторану.

Промислові печі, які використовуються для виробництва, можуть виробляти продукти з хрусткою зовнішньою шкіркою і дрібною внутрішньою крихтою. Тому жоден клієнт цього закладу не втримається від покупки таких закусок.

Різновиди професійних виробничих печей

Виробництво професійних печей для випічки відрізняється за конструкцією, тому кожен клієнт інтернет-магазину Restro може вибрати найбільш підходяще обладнання:

  • Хлібопічка;
  • Піч для піци;
  • Моделі для пирогів та іншої випічки.

Професійна хлібопекарська піч – це багатоцільова виробнича піч, за допомогою якої можна готувати та випікати різноманітні продукти, які користуються особливими потребами споживачів у громадському харчуванні.

Особливості опціональних печей для виробництва хліба

Вибираючи промислову промислову хлібопекарську піч, в першу чергу потрібно враховувати продукцію, яку підприємство встигає реалізувати протягом наступного робочого дня. Тому, купуючи пічь, необхідно враховувати наступні критерії:

  • Особливості дизайну, якість збірки та зручність використання додаткових компонентів.
  • Показники потужності промислових тостерних духовок відрізняються за різними показниками потужності, в цьому випадку можна розглянути можливість виходу обладнання на необхідний режим після завантаження.
  • Тепле повітря в робочому приміщенні розподіляється рівномірно. Рівний прогрів всієї конструкції виключає можливість підгорання хліба.
  • Функція парового зволоження — промислові хлібопічки з цією функцією можуть запобігти небажаним тріщинам на поверхні готового продукту.

Це основний перелік необхідних можливостей і режимів сучасного виробничого обладнання, які ви можете використовувати для підвищення якості продукції, яку ви продаєте.

Який вид виробничої печі для піци є найпопулярнішим

Для невеликих пекарень, ресторанів і кафе обов’язкова професійна піч для піци, де в меню є такі популярні італійські страви. Рестро пропонує широкий асортимент таких пристроїв, з різними функціями та конструктивними особливостями.

Найпопулярніші виробничі печі для піци:

  • Конвеєрні апарати  - дозволяють забезпечити розширений процес приготування тіста, виключаючи різні простої у виробництві. Зовнішня частина корпусу виготовлена ​​з нержавіючої сталі, тому термін служби такої печі для піци для кафе різний.
  • Подова піч — це виробниче обладнання для випікання піци, яке характеризується піччю з кераміки або каменю. В результаті конструкція досить швидко нагрівається до певної температури і довго охолоджується, тим самим підтримуючи цю температуру.

Для підприємств громадського харчування, які спеціалізуються на приготуванні різних видів піци, є багато ярусів виробничих печей для випікання. Тому можна готувати кілька видів піци одночасно.

Переваги конвекційних виробничих печей в ресторанах і кафе

Різні типи виробничих печей у ресторанах – сучасні моделі, покращені показники продуктивності різних марок. До основних переваг можна віднести:

  • Принцип роботи простий і зрозумілий. Виробнича піч кав’ярні доповнена спеціальним ТЕНом, в завдання якого входить створення та підтримання оптимальної температури для нагріву повітряної маси приміщення.
  • Функція. Виробничі печі в кафе і ресторанах використовуються для випікання різноманітних солодощів, хлібобулочних виробів, різних видів піци. Крім того, їх також використовують для приготування м’ясних, рибних страв, овочів, заморожених напівфабрикатів тощо.

Інші переваги залежать від конкретної моделі, її режиму роботи та інших особливостей. У Рестро, враховуючи свій бюджет, можна підібрати і купити піч для кафе від популярного виробника.

Ресторанна професійна піч

Щоб приготувати різноманітні страви, які пропонуються в меню кожного ресторану, кафе та іншого закладу харчування, вам знадобиться професійна духовка. Враховуючи велику різноманітність теплового обладнання, кожен покупець може вибрати собі необхідного «помічника» для кухні:

  • Комбінована духовка — Дозволяє готувати страви трьома різними способами одночасно (паровий, теплоконвекційний і комбінований режим роботи).
  • Конвекційна піч ресторану — за рахунок рівномірного прогріву всіх робочих камер буде забезпечений процес циркуляції гарячого повітря.
  • Високочастотні радіохвилі мікрохвильової печі дозволяють готувати різноманітні страви, зберігаючи їх смакові характеристики.
  • Піч для піци — дозволяє випікати певну кількість тортів за раз (в залежності від кількості порцій).
  • Хлібна шафа — професійна подова піч в ресторані, що використовується для випікання хлібобулочних та інших борошняних виробів.
  • Низькотемпературне обладнання для приготування — дозволяє готувати страви при температурі від +60 до +180 градусів.
  • Вугільні агрегати — допомагають готувати страви на відкритому вогні з використанням твердого палива.

Крім того, на сайті компанії «Рестро» покупці також можуть дізнатися про різноманітні професійні грилі в ресторані.

Як правильно вибрати піч для ресторану

Вибираючи професійну піч для кафе, потрібно звернути увагу на кілька основних критеріїв:

  1. Для яких страв потрібно підібрати виробниче обладнання-для приготування піци, для випікання булочок, для хліба, для приготування м’ясних страв тощо.
  2. Індекс потужності пов'язаний з можливостями пристрою. Наприклад, професійна піч для піци в кафе може бути сконструйована так, щоб пристрій міг готувати певну кількість тортів за раз.
  3. Розміри. Важливо спочатку визначити місце розташування такого обладнання — на підлозі або на робочій поверхні.

Професійна духовка в ресторані повинна мати необхідний набір функцій для роботи. Однак цей стандарт безпосередньо пов’язаний з кінцевою вартістю обладнання. Тому для економії потрібно спочатку визначити, які функції та режими роботи дійсно корисні в процесі приготування.

Ресторанна професійна піч

Щоб приготувати різноманітні страви, які пропонуються в меню кожного ресторану, кафе та іншого закладу харчування, вам знадобиться професійна духовка. Враховуючи велику різноманітність теплового обладнання, кожен покупець може вибрати собі необхідного «помічника» для кухні:

  • комбінована духовка - дозволяє готувати страви трьома різними способами одночасно (паровий, теплоконвекційний і комбінований режим роботи).
  • конвекційна піч ресторану - за рахунок рівномірного прогріву всіх робочих камер буде забезпечувати процес циркуляції гарячого повітря.
  • високочастотні радіохвилі мікрохвильової печі дозволяють готувати різноманітні страви, зберігаючи їх смакові характеристики.
  • піч для піци - дозволяє випікати певну кількість страв за раз (в залежності від кількості порцій).
  • хлібна шафа - професійна подова піч в ресторані, що використовується для випікання хлібобулочних та інших борошняних виробів.
  • низькотемпературне обладнання для приготування - дозволяє готувати страви при температурі від +60 до +180 градусів.
  • вугільні агрегати - допомагають готувати страви на відкритому вогні з використанням твердого палива.

Крім того, на сайті компанії «Рестро» покупці також можуть дізнатися про різноманітні професійні грилі в ресторані.

Як правильно вибрати піч для ресторану

Вибираючи професійну піч для кафе, потрібно звернути увагу на кілька основних критеріїв:

  1. Для яких страв потрібно підібрати виробниче обладнання - для приготування піци, для випікання булочок, для хліба, для приготування м’ясних страв тощо.
  2. Індекс потужності пов'язаний з можливостями пристрою. Наприклад, професійна піч для піци в кафе може бути сконструйована так, щоб пристрій міг готувати певну кількість тортів за раз.
  3. Розміри. Важливо спочатку визначити місце розташування такого обладнання - на підлозі або на робочій поверхні.

Професійна духовка в ресторані повинна мати необхідний набір функцій для роботи. Однак цей стандарт безпосередньо пов’язаний з кінцевою вартістю обладнання. Тому для економії потрібно спочатку визначити, які функції та режими роботи дійсно корисні в процесі приготування.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.