Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозкатка FROSTY RM45A
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
Матеріал валків: полікарбонат.
Валки розташовуються під кутом.
довжина нижнього валка: 450 мм.
Налаштування товщини тесту від 1 до 4 мм.
Діаметр піци: 260 - 430 мм.
Вага заготовки: 210 - 700 гр.
Габарити: 570x550x770 мм.
Вага: кг.
Модель: Frosty RM45A
Тісторозкатка для піци FROSTY RM45A < / h3>
Тісторозкаточні машина Frosty RM45A призначена для розкочування тіста під піцу, хлібо-булочні вироби, коржі і т.д.
для формування піца-краста використовуються двохвалкові Тісторозкатка. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розгортає тестову заготівлю до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розгортають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину тіста і при першому, і при другому проході тестової заготовки. Основна перевага формування тесту на двовалкова Тісторозкатка полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.