Кількість
|
Вартість
|
||
|
Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розгортає тестову заготівлю до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розгортають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину тіста і при першому, і при другому проході тестової заготовки. Основна перевага формування тесту на двовалкова Тісторозкатка полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.
& nbsp; і при другому проході тестової заготовки. Основна перевага формування тесту на двовалкова Тісторозкатка полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.
& nbsp; і при другому проході тестової заготовки. Основна перевага формування тесту на двовалкова Тісторозкатка полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.
& nbsp;