Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер HURAKAN HKN-CL9M типу - кутер - спеціальне електромеханічне обладнання, яке часто використовується в ресторанах, фабриках-кухнях, супермаркетах, їдальнях, ковбасних цехах, кондитерських для виконання подрібнення продуктів різного ступеня жорсткості, перемішування тіста, подрібнення зелені, товчення твердих продуктів. З ним можна порубати м'ясо (крупно рубане, дрібно рубане), подрібнювати будь-які продукти (курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.). Завдяки регулюванню швидкості можна самостійно управляти подрібненням. Більша швидкість - дрібніше подрібнення. На станині кутера укріплена чаша і вал з декількома парами спеціальних кутерних ножів, що обертаються в площині, перпендикулярній площині обертання чаші, за допомогою яких проводиться подрібнення і перемішування інгредієнтів фаршу.
Особливості:
• Максимальний час операції в сучасних моделях займає не більше чотирьох-п'яти хвилин;
• Ножі в чаші встановлені низько, щоб можна було готувати невеликі порції;
• Корпус - нержавіюча сталь;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Пульт з натискними кнопками;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Ємність діжі 9 літри;
• Робота ножів на швидкості 1400 об/хв;
В комплекті:
• Кутер 9 л;
• Дод. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Кутер - потужний кухонний інструмент, призначений для продуктивного подрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними перемелювати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - комбінація блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, принцип роботи яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на 60%, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - комбінований пристрій що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.