Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер FROSTY HR-9 типу - кутер - професійне електромеханічне обладнання яке використовується в кухнях кафе і ресторанів, в заводських цехах, в супермаркетах для швидкого приготування фаршу, емульсій, збитих вершків, розмелювання і замішування тіста. За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо- і дрібнорублені продукти до тонкого подрібнення (п’юре, суфле, паштети). На станині кутера укріплена чаша і вал з декількома парами спеціальних кутерних ножів, що обертаються в площині, перпендикулярній площині обертання чаші, з допомогою яких проводиться подрібнення і перемішування інгредієнтів фаршу.
Особливості:
• Вагомою перевагою є час, витрачений на процеси - він не перевищує 4 хвилини;
• Ножі в чаші розміщені досить низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Потужний двигун оснащений системою автоматичного гальмування при знятті чаші;
• Пульт з натискними кнопками;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Обсяг чаші 9 літри;
• Можливість роботи зі швидкістю 700-2200 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 9 л;
• Доп. комплектація немає;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - потужний кухонний інструмент, призначений для ефективного роздрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується широкими ножами з зубчиками, здатними дробити м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але не справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, розташування яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Здатний працювати при заповненні чаші на ⅔, ідеальний для виготовлення майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. В ході готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.