Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики:
- Об'єм: 435 л.
- Рекомендоване завантаження камери м'ясом: 100 кг.
- Габарити : 700х750х1650 мм.
- Габарити камери: 540х560х1380 мм.
- Температурний режим: 0 & deg; С ... + 25 & deg; С.
- Електронний контроль вологості від & nbsp; 60% до 90% HumiControl & reg; з точністю до 0,1%.
- DX AIRREG & reg; - оптимальний потік повітря, фільтр активованого вугілля і система стерилізації UVC. & Nbsp;
- Корпус: нержавіюча сталь.
- Двері: нержавіюча сталь і скло із захистом від УФ. < li> Світлодіодне підсвічування.
- Підключення: 220 В.
- Вага: 90 кг. < p> DRY AGER DX 1000 & reg; (Німеччина) забезпечить готовому продукту ніжну структуру, впізнаваний аромат, ніжну, але тверду структуру.Для ефективної роботи пристрою не потрібно водопровід або ємність з водою. Вологість регулюється з кроком 0,5% від 60 до 90%, завдяки системі HumiControl & reg ;. HumiControl & reg; в поєднанні з системою DX AirReg & reg; забезпечують всередині робочої камери необхідний мікроклімат з повітрообміном і безперервної дезінфекцією. Коливання температури навколишнього середовища не впливають на мікроклімат всередині пристрою. reg ;. HumiControl & reg; в поєднанні з системою DX AirReg & reg; забезпечують всередині робочої камери необхідний мікроклімат з повітрообміном і безперервної дезінфекцією. Коливання температури навколишнього середовища не впливають на мікроклімат всередині пристрою. reg ;. HumiControl & reg; в поєднанні з системою DX AirReg & reg; забезпечують всередині робочої камери необхідний мікроклімат з повітрообміном і безперервної дезінфекцією. Коливання температури навколишнього середовища не впливають на мікроклімат всередині пристрою.