Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Порцеляновий посуд

Немає товарів

Порцеляна є екологічно чистим і повністю безпечним матеріалом, корисним для навколишнього середовища та здоров’я людини. Завдяки особливому складу цього матеріалу він не може вступати в реакцію з різними харчовими продуктами. Крім того, порцелянова тарілка зберігає тепло, тому приготовані страви залишаться теплими навіть при подачі.

В закладах харчування можна використовувати товстостінну порцеляну ідеально білого кольору. На деяких тарілках або чашках можна побачити рифлену або зморшкувату поверхню. Найкраще рішення для будь-якого закладу – це класика, яка ідеально вписується в будь-яку концепцію.

Для якого посуду використовується порцеляна?

Порцелянові тарілки мають оригінальний вигляд, тому забезпечують акуратну та ефектну подачу практично будь-якої страви. Найбільший сервіз розрахований на 100 осіб і зазвичай використовується для великих банкетів.

З огляду на характеристики виробів і столового посуду, весь фарфор умовно поділити на кілька типів, які потрібно правильно організувати і подати:

  • Для подачі нарізаного хліба, булочок використовуйте спеціальні невеликі настільні тарілки, в які також можна насипати рибу, м’ясо або овочі, використовуючи їх як тримачі для глибоких тарілок.
  • Для подачі холодних закусок потрібні такі типи фарфорових тарілок: салатники, підноси, вази, миски для оселедця, каструлі тощо.
  • Для початку виберіть глибоке блюдо, наприклад, миску відповідного розміру, миску для бульйону тощо.
  • Для подачі десертів використовуються тарілки оригінальної форми, миски та інші речі.
  • Для приготування чаю, кави та інших напоїв потрібні порцелянові чашки різних розмірів і форм.

Порцелянові тарілки можуть створити особливо шикарне, розкішне відчуття при подачі будь-якої страви, коли важливо звернути увагу на дрібниці.

Як вибрати ідеальний порцеляновий посуд

Якісний порцеляновий посуд, який можна придбати у різних виробників, він може прослужити довго, якщо всі вироби виготовлені за сучасними технологіями. Щоб уникнути покупки підробок, при виборі бажано враховувати такі поширені рекомендації:

  1. Ми орієнтуємося на логотипи брендів. Часто назву фірми можна побачити на звороті виробу – вона повинна бути розбірливою і виділятися на тлі тарілки або чашки.
  2. Ціни на порцеляну залежать від різних стандартів, а сам посуд повинен бути ідеально білим або кольору слонової кістки в залежності від класики.
  3. Виробники ніколи повністю не декорували якісний фарфор. Це необхідно для того, щоб користувач міг оцінити білизну матеріалу, звернути увагу на його міцність і правильну техніку виготовлення.
  4. В ідеалі всі стінки та днища тарілок, чашок повинні бути рівними - без сколів, тріщин, будь-які мікроскопічні деформації.
  5. Справжня порцеляна має спеціальну кромку на нижній частині виробу і виробник не обробляє її глазур'ю.
  6. Щоб оцінити міцність столових приладів, досить звернути увагу на потовщені краї – такі кромки виключають пошкодження фарфорової тарілки під час роботи.

Кожен, хто знайомий з колекцією ресторанної порцеляни, може її купити в інтернет-магазині «Рестро». Тут зібрана продукція від популярних виробників, що відповідає необхідним сертифікатам якості.

Види та переваги ресторанного порцелянового посуду

Посуд з порцеляни, незважаючи на крихкий вигляд, має чудові міцнісні властивості. Завдяки організованим перевіркам було виявлено, що якісні міцні матеріали легко справляються з різкими перепадами температури – від 20 до 205 градусів. Тож тарілки, чашки та миски можна використовувати для зберігання різних продуктів – холодних, теплих чи гарячих.

Посуд з порцеляни в ресторанах може бути виготовлений з різних видів матеріалів:

  • Тверда порцеляна є найміцнішим типом і містить високий відсоток шпату.
  • Кісткова порцеляна - мінімальна кількість каоліну, фосфату кальцію з обвугленої кістки, використовується в інгредієнтах виробника. В результаті кінцевий продукт має характерний відтінок.
  • М’яка порцеляна – цей матеріал часто називають художнім або фриттовим. Для виготовлення кольорового фарфору для їдалень його рідко використовують, враховуючи мінімальну зносостійкість.

Сучасний порцеляновий посуд для ресторанів має безліч незаперечних переваг. Серед цих характеристик необхідно звернути увагу на такі показники, як довговічність, довготривалість витримки, універсальність тощо, оскільки посуд використовується для подачі великої кількості різноманітних страв.

Якщо розглянути всі технології виробництва, то можна отримати ідеальний тонкостінний матеріал: якщо постукати по такій стіні, ви почуєте характерний звук. Це ще одна важлива відмінність справжньої порцеляни від підробки.

Вибрати порцеляну для ресторанів можна на сайті магазину «Рестро», який пропонує каталог сучасного посуду від визнаних виробників. Вся продукція має гарантію та відповідає основним стандартам якості.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.