Кількість
|
Вартість
|
||
|
Від якості виробничого обладнання значною мірою залежить дохід компаній і підприємств, пов'язаних з виробництвом і реалізацією харчових продуктів. Основні чинники, на які акцентується увага при придбанні обладнання для ресторанів, кафе, закладів громадського харчування тощо – висока надійність, якість та собівартість одиниці продукції. У цьому сенсі все більш популярними стають такі вітчизняні бренди, як Кий-в. Компанія розпочала діяльність у 90-х роках, і сьогодні є беззаперечним лідером з виробництва та постачання високоякісного обладнання для приготування їжі для ресторанів та вуличної їжі в Україні.Одним із найважливіших аспектів роботи компанії є забезпечення функціонування рекомендованого обладнання та зобов'язань щодо технічного обслуговування.
Обладнання Кий-в: основні пропозиції
Компанія має понад 26-річну історію на внутрішньому ринку, виробляючи понад 500 різних видів обладнання Кий-в. Каталог продукції виглядає наступним чином:
- Опалювальне обладнання — професійна піч, розстоювання, гриль-шафа, коптильня, піч для піци, електрична сковорода;
- Обладнання для швидкого харчування та вуличної торгівлі - фритюрниця, гриль, чебуречниці, млинці.
- Найпопулярніші деталі обладнання Кий-в включають кавоварки, холодильні столи та вітрини, а також нагрівальні та місильні машини.
Все, що потрібно професіоналам для успішного ведення бізнесу, можна замовити на сайті Restro. Кожна товарна одиниця обладнання виставлена в цінному асортименті і має різні характеристики в експлуатації.
ФритюрницяКий-в
Цей пристрій дозволяє готувати продукти у великій кількості масла, забезпечуючи спеціальний механізм для більш точного вимірювання його температури. Фритюрниці зазвичай використовуються для приготування картоплі, м’яса, риби та овочів, щоб отримати рум’яну і хрустку шкірку. Фритюрниця Кий-в доступна у версіях ФР та ЧБ, об’ємом 5, 8 та 11 літрів. Крім основного жирового бака, нагрівального елемента і терморегулятора, багато моделей фритюрниці оснащені спеціальними кошиками для занурення продуктів в олію та передбачають інші опції.
Гриль - універсальне обладнання Кий-в
Грилі часто використовують для приготування так званої вуличної їжі. Під впливом тепла курка в цьому виді обладнання нагрівається вдвічі швидше, при цьому практично зберігаючи повний запас вітамінів і цінних елементів. Гриль для курки простий у використанні і швидко окупається. Каталог продукції обладнання КИЙ-в містить моделі грилів GK та VT, на яких можна готувати одночасно 4 і більше тушок птахів.
Плити Кий-в
Плити Кий-в представлено у вигляді нагрівального приладу, в широкому асортименті різновидів. Вони використовуються для виконання основних завдань на кухні та відрізняються форматом спожитої енергії. У більшості випадків покупці замовляють газові плити. Багато пристроїв такого типу оснащені духовками і мають різну кількість конфорок. Така плита використовується в місцях, обладнаних вимогами газової компанії.
Не менш популярні електричні плити. За функціями та зовнішнім виглядом цей пристрій Кий-в схожий на газовий варіант, але використовує електроенергію як акумулятор і встановлюється там, де є доступ до розетки.
Останнім часом перевагу при закупівлі обладнання Кий-в віддали індукційним плитам. Вони містять скляну плиту, яка створює постійне електромагнітне поле, але не нагріває безпосередньо посуд. Практика показала, що використовувати таку плиту в професійній кулінарії зручно, ефективно і практично.
Тісторозкаточна машина Кий-в
Тісторозкатка Кий-в часто використовуються на кухнях, де виробляють солодощі та хлібобулочні вироби. На цьому обладнанні Кий-в можна обробляти листкове та дріжджове тісто. Сам валик для тіста повністю виготовлений з харчової нержавіючої сталі, а робочий валик виготовлений з харчового полікарбонату. За допомогою таких пристроїв продуктивність Кий-в зросла в рази, а принцип роботи передбачає різні формати по енергії. Тісторозкатки в Restro представлені механічними опціями та мережевими методами роботи. Всі модифікації тісторозкатки Кий-в відрізняються компактністю і зручністю використання. Не займають багато місця в приміщенні.
Шафа розстійна ШР
Таке обладнання Кий-в незамінне в роботі виробників кондитерських виробів, які займаються великою кількістю випікань. Остаточне розстоювання заготовки виробу проводиться з її допомогою перед випіканням. Крім того, швидкозаморожені напівфабрикати з дріжджового тіста зазвичай поміщають в ШР, щоб вони добре витримали і досягли потрібної консистенції.
Інше популярне обладнання КИЙ В
Окрім фритюрниці, тістовака, гриля Кий-в та іншого обладнання, переліченого вище, Restro рекомендує до продажу й інше обладнання цієї марки. До них належать:
- чебуречниці- формат пристрою Кий-в схожий на фритюрницю, різниця лише в тому, що чебуречниця в даному випадку не така глибока; чебуречниці Кий-в передбачає місткість чаші 8 л і 11 л, ви може відразу підготувати масштабну партію продуктів;
- Кий-в млинниці -це обладнання зазвичай купують у їдальні;
- Коптильні-Кий-вБ для переробки м’яса, ковбас, риби в промислових масштабах, у каталозі компанії є варіант електричної коптильні КИЙ-В КПЕ-4, яка вважається однією з найбільш економних коптильних.
Ви можете замовити обладнання Кий-в, не виходячи з дому чи офісу. Компанія надає вигідні умови покупки та оплати, а обладнання доставляється протягом 3-5 днів.