Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження КИЙ-В ЖЧ (гладка) з розміром робочої поверхні 400х400 мм, має настільний тип розміщення і по головному принципу роботи в замінює сковороду. Поверхня застосовується для смаження різних страв - з м'яса, риби, овочів та ін. продуктів на підприємствах громадського харчування. Поверхня КИЙ-В (Україна) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі поверхні знаходиться регулятор потужності (1 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С обсмажування, а термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і оснащена бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Апарат для смаження виконаний з нержавіючої сталі, матеріалу стійкого до окислення і деформації;
• Під час включення агрегату в мережу спрацьовує сигнальний індикатор, що позначає його готовність до роботи;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Апарат відмінно економить місце при готуванні і може виявитися кращим декількох сковорідок;
• Дана поверхня для смаження придатна для безперервної роботи;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Піддон для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.