Продуктовий магазин - це завжди працюючий бізнес! Він завжди буде рентабельним незалежно від ситуації в Україні, чи то карантину чи інших надзвичайних положень, адже продукти ми купуємо щодня.

Тому це насамперед приваблює амбітних людей, які хочуть реалізувати свій потенціал та бажання мати "свій бізнес".

Звичайно майбутньому власнику такого бізнесу варто задуматися про концепцію свого магазину, вивчити ринок конкурентів і вибрати категорії товару, яку він реалізуватиме.

Наступним етапом буде планування магазину, воно вкрай важливе на старті відкриття магазину, адже обладнання коштує не малих грошей і буде прикро, якщо Ви не продумаєте варіанти підключення і якщо Ви не зможете розмістити і занести обладнання в приміщення вашого майбутнього магазину. Далі  звичайно підбір обладнання для продажу продуктів харчування . Зараз на ринку величезна кількість холодильного обладнання на будь-який смак та кишеню. На нашому сайті ви можете ознайомитися з асортиментом холодильних вітрин, регалів, морозильних скринь, та іншого обладнання!

Повірте, від цього залежить Ваш успіх!! Адже люди купують очима і Ваш товар повинен манити Вашого покупця купити саме у Вас! Тому ці 2 процеси завжди йдуть поруч.

Менеджери компанії Restro завжди готові допомогти з вибором холодильного обладнання за Вашим бюджетом.

До нашої компанії звернувся клієнт з проханням допомогти підібрати холодильне обладнання для його магазину. Це невеликий магазин самообслуговування у Львові на 150 кв. на виносному холоді.

Клієнту були запропоновані варіанти торгової марки Juka та Hitline, які давно зарекомендували себе на ринку як надійне та довговічне обладнання.