Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження KOGAST EZT87PL (комбінована) з розміром жарочної поверхні 790x520 мм, має підлоговий спосіб розміщення і за принципом роботи повністю замінює сковороду. Поверхня як правило використовується для приготування великого асортименту страв з м'яса, риби, овочів на професійних кухнях кафе і ресторанів, точках фаст-фуд. Поверхня KOGAST (Словаччина) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі обладнання знаходиться регулятор потужності (4 шт.), який дозволяє задавати температуру +100…+300°С смаження продуктів, а вбудований термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус виготовлений з високоякісної харчової нержавіючої сталі;
• Світлові оповіщення оптимізують роботу апарату, вказуючи введення його в роботу і нагрів до певної температури;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Швидке нагрівання, підтримування постійної температури для максимальної ефективності в роботі, легко замінює прості сковороди;
• Дана поверхня для смаження придатна для безперервної роботи;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Піддон для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.