Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження KOGAST EZT87PJ (гладка) з розміром поверхні 790x520 мм, має підлоговий спосіб розміщення і за принципом роботи повністю замінює сковороду. Устаткування застосовується для приготування страв з птиці, риби, м'яса і овочів на кухнях кафетерій, фаст-фудів, ресторанів. Поверхня KOGAST (Словаччина) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі поверхні знаходиться терморегулятор (4 шт.), який дозволяє задавати температуру +100…+300°С обсмажування, а термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і обладнана бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус апарату виготовлений нержавіючої сталі, міцний і термостійкий;
• Світлові оповіщення оптимізують роботу апарату, вказуючи введення його в роботу і нагрів до певної температури;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Устаткування універсальне, тому допоможе заощадити місце, замінивши відразу кілька сковорідок;
• Поверхня для смаження доступна в експлуатації, добре проводить тепло, процес приготування проходить швидко і якісно;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Піддон для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.