Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження KOGAST EZT47PJ (гладка) з розміром поверхні 390x520 мм, має підлоговий тип розміщення і по робочому принципу практично повністю замінює сковороду. Апарат застосовується для смаження м'яса, риби, овочів та ін. виробів на кухнях барів, кафе, ресторанів, їдалень, фаст-фудів, інших закладів харчування. Поверхня KOGAST (Словаччина) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі обладнання знаходиться регулятор потужності (2 шт.), який дозволяє задавати температуру +100…+300°С приготування продуктів, а вбудований термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і оснащена бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Апарат для смаження виконаний з нержавіючої сталі, матеріалу стійкого до окислення і деформації;
• Світло оповіщення оптимізують контроль над процесом приготування, сигналізуючи введення апарату в роботу і нагрів до певної температури;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Швидке нагрівання поверхні відбувається завдяки роботі потужних ТЕНів;
• Поверхня не складна у використанні, зручна і практична;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Лоток-жиросбірник - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.