Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження HENDI 203170 (рифлена) з розміром поверхні для смаження 518x328 мм, має настільний тип розміщення і по головному принципу роботи в замінює сковороду. Апарат застосовується для обсмаження продуктів: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці і м'яса, овочів на професійних кухнях кафе і ресторанів, точках фаст-фуд. Поверхня HENDI (Голандія) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій частині поверхні знаходиться регулятор потужності (1 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С смаження продуктів, а вбудований термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус обладнання виготовлений з міцної і стійкої до окислення нержавіючої сталі;
• Світло оповіщення оптимізують контроль над процесом приготування, сигналізуючи введення апарату в роботу і нагрів до певної температури;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Швидке нагрівання, підтримування постійної температури для максимальної ефективності в роботі, легко замінює прості сковороди;
• Обслуговування і догляд за апаратом не приносять ніяких складнощів;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Лоток для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.